Obradoviç sezon sonu karar verecek

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




02 Mayıs 2015, Cumartesi 14:21
İLİŞKİLİ HABERLER
Efes ve F.Bahçe'ye 30 milyonluk piyango!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi için çok önemli adımlar atıldı. Fenerbahçe ile Anadolu Efes'in 8 kuruc...
Fenerbahçe Ülker’in nefesi yetmedi!
THY Euroleague Final Four üçüncülük maçında CSKA Moskova ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker, ilk devr...
Arda’dan anlamlı ziyaret
Milli futbolcumuz, Fenerbahçe Ülker takımı kampına gidip sınıf arkadaşlarıyla hasret giderdi...
Emir Preldzic'den 12 Dev Adam'a kötü haber! Euroleague'de çeyrek final programı En kariyerlisi Obradovic!
HABERİN ETİKETLERİ
fenerbahçe ülker, zeljko obradovic,

Fenerbahçe Ülker'i tarihinde ilk kez Final-Four'a taşıyarak büyük bir başarının altına imza atan tecrübeli Zeljko Obradovic, sarı lacivertli kulüpteki geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Lig Tv'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli koç, Final-Four'da hem beyinleriyle hem de kalpleriyle mücadele edeceklerini belirterek, "Final-Four'da sonuç ne olursa olsun herkesin yürekten savaşacağına inanıyorum. Real Madrid 4 senedir birlikte oynayan bir takım. Antrenörü, oyuncusu her şeyiyle birlikte takım olarak hareket ediyorlar. Final-Four tecrübesi var. Bütün oyuncuları bireysel anlamda çok yetenekli. Maç içerisinde birçok oyuna müdahale etme yöntemleri var. Onların seyircisi önünde oynayacağız ama bizim için bir şey değişmiyor. Her zamanki gibi iyi hazırlanıp gideceğiz ve biz deplasmanlarda iyi oynayan bir takımız. Orada hem kalbimizle hem de beynimizle mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Takımdaki geleceğine dair konuları son maçın ardından konuşacaklarını söyleyen Obradovic, "Şu an burada kalmak için her şey yolunda gidiyor. Sezonun son maçından sonra yönetimimizle oturur konuşuruz. Gelecekte ne şekilde devam etmek istediğimizi konuşuruz. Ona göre karar veririz. Kulübümüz için sonuçlar, başarılar çok önemli." şeklinde konuştu.

Taraftara teşekkür eden kariyerli koç bir de ricada bulunarak, "Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum Euroleague maçlarında salonu doldurdukları için. Ama onlardan bir ricam var: rakip seçmemeleri ve Türkiye Basketbol Ligi'nde de salonu doldurmaları. Aynı futbolda olduğu gibi her maç burası dolmalı." diyerek taraftarı salona davet etti.

Oyuncularına da teşekkür eden Obra, "Oyuncularıma çok çalıştıkları için teşekkür etmek istiyorum. Normal sezonda ve Top 16'da hedeflerimizi gerçekleştirdik. Oyuncularımın performansından çok memnunum. Olympiakos ve CSKA'ya İstanbul'da kaybettiğimiz maçlarda da oyuncularımdan memnun kaldım ve onlara 'Sizin yenemeyeceğiniz takım yok' dedim. Kendilerine güvenerek devam etmeleri gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Takımının daha da iyi bir seviyeye geleceğini açıklayan deneyimli antrenör, "Bir koçun en önemli görevi, oyuncuların potansiyelinin farkına varmak, onları doğru potansiyelde oynatabilmek. Her oyuncunun kendisini geliştirme şansı var. Ekstra çalışarak daha üst seviyeye çıkabileceklerine inanıyorum. Takım içerisinde herkes kendisini önemli hissetmeli göreve her zaman hazır olmalı. Konya maçında çok eksiğimiz olmasına rağmen yokluklarını hissetmedik. 37 dakika boyunca çok iyi maç çıkardık. Son 3 dakika çok kötü oynadık. Onlara son 3 dakikada yaptıkları hataları anlatacağım. Maccabi maçının sonunda takımın sevincini izlediğimde çok mutlu oldum. Çünkü hem saha içinde hem de saha dışında ne kadar iyi bir kimliğe sahip olduğumuzu gördüm. Gerçek bir takım olduğumuzu gördüm."


KAYNAK : Sporx
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe'den Alexandria "All

Erkan Veyseloğlu imzayı attı!

Beşiktaş Sompo Japan, tecrübeli oyuncu Erkan Veyseloğlu ile olan s

Türkiye Basketbol Ligi'ne yeni statü geliyor!

Türkiye Basketbol Federasyonu, gelecek sezon için TBL'in statüsün

Aziz Yıldırım ile arası nasıl? Obradovic açıkladı!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic,
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER