Gelecekleri masaya yatırıldı!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi yapılanma çalışmaları devam ediyor.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




24 Haziran 2016, Cuma 13:39
İLİŞKİLİ HABERLER
Galatasaray'da büyük sorun! Tam 5 isim...
Galatasaray, yolları ayırmak istediği oyuncular için flaş bir karara imza attı. De Jong, Hakan Balta,...
Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük jest!
Genç sarkıcı Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük bir jest geldi....
Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor"
Levent Tüzemen - İstifa da bir hizmettir. Başkan Dursun Özbek’e ve çapsız teknik direktör Tudor’...
Galatasaray'ın kabus gecesi! Galatasaray-Östersunds maçı İsveç basınında Galatasaray'da Avrupa mesaisi
HABERİN ETİKETLERİ
galatasaray, kamp,

Galatasaray'da yeni sezon öncesi yapılanma çalışmaları devam ediyor.

Teknik direktör Riekerink'in raporu doğrultusunda önümüzdeki yılın kadrosunu kurmaya çalışan sarı kırmızılılar, Florya'da oyuncuların menajerleri ile yoğun tempoda toplantılar yapmayı sürdürüyor. Muslera, Chedjou, Telles, Rodriguez ve Bruma'nın menajerleri ile masaya oturan sarı kırmızılılar, oyuncuların geleceğini değerlendirdi.

Muslera'nın menajeri ile yapılan görüşme olumlu geçti. Uruguaylı kalecinin menajeri, Muslera'nın Galatasaray'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi bulunmadığını yönetime iletti. Sarı kırmızılılar ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli kaleciye Avrupa'dan ve Meksika'dan transfer teklifleri olduğu iddia ediliyordu.

Serdar Aziz'in transfer edilmesinden sonra takımdan ayrılma ihtimali ortaya çıkan Chedjou'nun sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor. Kamerunlu oyuncunun menajeri, oyuncusunun sözleşme uzatmak isteğini ifade etti, ancak Galatasaray yönetimi, Chedjou'ya ciddi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmasına izin verebileceklerini vurguladı. Chedjou'nun sezon içinde yaşadığı sakatlıklar, yönetimin kararında etkili oldu.

Porto'nun kadrosuna katmak istediği Alex Telles'in Almanya'dan da talipleri olduğu ifade edilirken, Brezilyalı oyuncu daha önce Galatasaray'da kalmak istemediğini menajeri aracılığı ile belirtmişti. Yapılan görüşmede, Porto'nun teklifinin yeterli görülmediği belirtilirken, 6 milyon 150 bin Euro karşılığında transfer edilen Brezilyalı oyuncunun en az bu fiyata gidişine izin verilebileceği ifade edildi.

Galatasaray'ın Portekizli genç oyuncusu Bruma'ya ise PSV'den resmi teklif gelmiş ancak Galatasaray yönetimi, bonuslar ile birlikte 5 milyon Euro'ya ulaşan teklifi reddetmişti. Teknik direktör Riekerink'in önümüzdeki sezon takımda mutlaka görmek istediği Bruma konusunda menajeri ile yeniden görüşme yapılacak. Genç futbolcunun takımda düzenli olarak forma giymek istediği belirtilirken, Galatasaray yönetimi Bruma'yı takımda tutmak için bir kez daha temasta bulunacak.

Önümüzdeki sezon takımda düşünülmeyen Jose Rodriguez ise Bundesliga yolunda. İspanyol futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmede Almanya'dan tekliflerin olduğu belirtilirken, sarı kırmızılı kulübün yaklaşık 2.5 milyon Euro karşılığında Rodriguez'i Almanya'ya göndermeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Real Madrid kulübü ile geçtiğimiz sezon yapılan anlaşma gereği, bu rakamın yüzde 30'u İspanyol ekibine verilecek. Geçtiğimiz yıl fazla forma şansı bulamayan Rodriguez'in de ayrılmak istedği, anlaşmanın önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor.


Misafir
26 Haziran 2016, Pazar 18:04

koca.cimboma.bir.hoca.bulamayan.yoneticilere.kaldlk

 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER